Το ντέρμπι των «πράσινων» με τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα το απόγευμα της Κυριακής (19/3) στις 19:30 (Novasports 1), στο «Απ. Νικολαΐδης».

Αν γυρνούσαμε το χρόνο πίσω, σίγουρα θα ήταν ένα ντέρμπι που θα έκρινε τον τίτλο. Τα τελευταία όμως χρόνια δεν είναι παρά ένα «ντέρμπι» γοήτρου και μόνο και αυτό γιατί οι δύο «αιώνιοι» απέχουν πολύ από τις παλιές καλές εποχές. Τόσο ποιοτικά όσο και αγωνιστικά. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στήσει τη δική του «αυτοκρατορία» στον ελληνικό χώρο, μπορεί ο Παναθηναϊκός να προσπαθεί να τον αναιρέσει, αλλά σε καμιά περίπτωση οι δύο ομάδες δεν πείθουν ότι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω σε ένα ντέρμπι.

Φυσικά σήμερα (Κυριακή, 19/3) η νίκη αποτελεί… μονόδρομο για τους δύο «μονομάχους». Δεν είναι μόνο η βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και το γόητρο που θα πάρει η ομάδα που θα φύγει με το «τρίποντο» από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για τους βαθμούς, εν όψει των play offs, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει το «διπλό» προκειμένου να κάνει ένα σημαντικό… βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τροπαίου.

Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται ο Κουτρουμπής, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Βλαχοδήμος Οδ., Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.

Από τη μεριά των «ερυθρολεύκων» , εκτός πλάνων άφησε ο Βασίλης Βούζας τον Ιταλό τερματοφύλακα Λεάλι, μετά την άσχημη εμφάνισή του με την Μπεσίκτας, ενώ δεν θα βρεθούν στη Λεωφόρο και οι Βιάνα και Παρέδες λόγω προβλημάτων τραυματισμών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Καπίνο, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.