Η Ένωση επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου κάνοντας ακόμα ένα βήμα για τα play offs σε ένα ματς που θα έχει μπόλικη διαιτητική κουβέντα.

Ο Μάνταλος βρήκε δίχτυα, η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και… «πέταξε» στην 3η θέση της βαθμολογίας, σε ένα ματς που τα έκαναν… μαντάρα οι βοηθοί του Θάνου, ακυρώνοντας ως οφσάιντ καθαρά γκολ των Λημνιού και Αραούχο! Μετά το «διπλό» στη Λάρισα με 1-2 στις 17 Οκτωβρίου 2016 η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στα «τρίποντα» μακριά από το ΟΑΚΑ.

Το ματς
Σε ένα πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες συναγωνίζονταν η μία την άλλη στα λάθη στη μεσαία γραμμή και με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, το πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα (0-0) ήταν αυτό που «σφράγισε» τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Στην επανάληψη, η Ένωση, που «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή της μπάλας, ευτύχησε τελικώς να ανοίξει το σκορ όταν ο Ντίντακ γύρισε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή κι εκεί ο «ξεχασμένος» Μάνταλος με το 7ο φετινό του γκολ άνοιξε το σκορ στο 57΄ (1-0).

Στο 77΄, όμως, έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Από το σουτ του Τόνσο η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Λε Ταλέκ έπιασε την κεφαλιά και ο Λημνιός σε άδεια εστία ισοφάρισε. Με υπόδειξη του βοηθού το γκολ δεν μέτρησε, ωστόσο η φάση ήταν πεντακάθαρη και δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ.