Το τραγικό λάθος του Λεάλι στο κακό δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού έδωσε τη δυνατότητα στην Μπεσίκτας να φύγει με το 1-1 από το Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Καμπιάσο στο 36′, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη. Στο 53′ ο Αμπουμπακάρ ισοφάρισε και με το τελικό 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη Φάση των 16 του Europa League, η τουρκική ομάδα απέκτησε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη.

Αγωνιστικά, Καμπιάσο, Ρομαό και Ρέτσος διεκδικούν τον τίτλο του πολυτιμότερου. Ο Αργεντίνος για το γκολ και τον τρόπο που κατάφερε να κατευθύνει τη μεσαία γραμμή μέχρι το 55′ – 60′, όταν και… παρέδωσε πνεύμα, ο Τογκολέζος γιατί κράτησε εξαιρετικά το χώρο ευθύνης του σε όλο το ματς και ο Έλληνας στόπερ για την αποτελεσματικότητά του, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ίσως έχει ένα πρβάδισμα ο Ρέτσος για τη σωτήρια επέμβασή του στη φάση του 58′ που θα έκανε την κατάσταση μη αναστρέψιμη για τον Ολυμπιακό.

Στα θετικά, το καλό διάβασμα του Βασίλη Βούζα στο ματς. Με τη διαφορά ποιότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μπορούσε να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας και σίγουρα θα κινδύνευε σε κόντρα επιθέσεις. Καλός τακτικά ο Ολυμπιακός, με συνοχή στις γραμμές του και δύο παράγοντες για τους οποίους δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό ο Έλληνας τεχνικός: η κούραση του Καμπιάσο μετά το 55′ και η γκέλα του Λεάλι νωρίτερα αποδείχθηκαν τελικά αξεπέραστα εμπόδια στην προσπάθεια των Πειραιωτών για την επικράτηση απέναντι στην Μπεσίκτας.

https://www.youtube.com/watch?v=_zCW9Rt2js8