Αποφασισμένος να παλέψει για το καλύτερο είναι ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος απόψε την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός (21:45, COSMOTE Sport 2), καλείται να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στους εναπομείναντες αγώνες του ομίλου του Champions League. Μαθηματικά έχει ελπίδες (σ.σ μαζί με άλλα αποτελέσματα) για να διεκδικήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

 

Στην αποψινή αναμέτρηση οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να κοιτάξουν στα μάτια τη μεγάλη τους αντίπαλο. Κάτι που, ασφαλώς, μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Τάκης Λεμονής έχει τα γνωστά προβλήματα των Σεμπά και Μπεν να προστίθεται κι αυτό του Εμενίκε, που έμεινε εκτός αποστολής παραπονούμενος για ενοχλήσεις στο πόδι. Συν τοις άλλοις εκτός πλάνων είναι οι διακριθέντες στο ντέρμπι Ανσαριφάρντ και Σισέ, που δεν είχαν δηλωθεί στη λίστα για το Champions League.

Όπως έκανε στο πρώτο ματς στο «Καμπ Νου» ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό με μερικές… εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα

Σύμφωνα με τα όσα έχει δοκιμάσει ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο Οτζίτζα Οφόε θα πάρει την θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενω πίσω του στην θα βρίσκονται οι Αλεξί Ρομαό, Γκιγιόμ Ζιλ’ε.

Στο μυαλό του Τάκη Λεμονή υπάρχει μία ακόμα έκπληξη. Ο λόγος γίνεται για τον νέο… ρόλο στον Ντιόγο Φιγκέιρας, όχι στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου αναμένεται να βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά πιο μπροστά του στην μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, ο Σίλβιο Προτό θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα αριστερά θα είναι ο Λεονάρντο Κούτρης και στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Αλμπέρτο Μποτία και Μπγιον Ένγκελς, με τον Μεχντί Καρσελά να ετοιμάζεται για τα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής.