Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έπειτα από 14 χρόνια επέστρεψε στα τρόπαια, επικρατώντας της Ένωσης με το γκολ οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε στο 81ο λεπτό του αγώνα.

Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ να σήκωσε το 5ο Κύπελλο στην ιστορία του, όμως ήδη όλοι ήξεραν τον νικητή πριν ξεκινήσει καν ο τελικός του Κυπέλλου…Την βία στα γήπεδα!

Έπειτα από το ανελέητο ξύλο που προηγήθηκε έξω από το στάδιο, επί ώρες, ύστερα απο την καθυστέρηση του αγώνα (σ.σ δεν υπάρχει λόγος παραίτησης κανενός για το σημερινό ξεφτιλίκι), η ποδοσφαιρική φαρσοκωμωδία ολοκληρώθηκε με ένα γκολ-μαϊμού που χάρισε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ εις βάρος της ΑΕΚ (2-1).

Χωρίς να είναι καλύτεροι, οι Θεσσαλονικείς επωφελήθηκαν από την απόφαση του βοηθού Καλφόγλου να μη σηκώσει το σημαιάκι στην κεφαλιά του Ενρίκε, με την οποία ο ακάλυπτος τουλάχιστον ένα μέτρο επιθετικός τους έκρινε το ματς στο 83′.

Κατώτερη των περιστάσεων η «Ένωση», ισοφάρισε το γκολ που δέχθηκε από τον Μπίσεσβαρ (24’) χάρη σε εγκληματικό λάθος του Γλύκου σε σουτ του Χριστοδουλόπουλου (26’), ωστόσο δικαιούται να νιώθει ότι τη λήστεψαν και της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει το τρόπαιο στην παράταση.

https://