Ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο υπεύθυνος για θέματα ενέργειας του κόμματος Θανάσης Πετράκος αναχωρούν σήμερα για την Κοζάνη και στη συνέχεια για την Πτολεμαΐδα, όπου θα συμμετάσχουν στο αυριανό συλλαλητήριο για την ΔΕΗ.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί ενόψει των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης-θεσμών για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, καθώς εκτιμάται πως η συμφωνία θα περιλαμβάνει τη διάλυση και την εκποίηση της επιχείρησης, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΛΑΕ.

Η αντιπροσωπεία του κόμματος θα περιοδεύσει στην Κοζάνη, ενώ απόψε στις 7.00 το απόγευμα θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή.

Αύριο το πρωί το κλιμάκιο της ΛΑΕ θα επισκεφτεί στις 8.30 το πρωί τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου και μετά θα περιοδεύσει στην πόλη. Για τη 1.00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Στις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής το κλιμάκιο της ΛΑΕ θα επισκεφτεί την Πτολεμαΐδα και έχει συνάντηση με τη δημοτική Αρχή. Μία ώρα αργότερα θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο κατά της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.