Συνάντηση με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη, αλλά παρατηρήθηκε διάσταση απόψεων και φούντωσαν τα σενάρια για Ολυμπιακό! Κετσετζόγλου: «Αν δεν δεχτεί τους όρους που είχε υπογράψει ο Λάζαρος, θα φύγει».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είχαν την ευκαιρία να τα πούνε για το νέο συμβόλαιο του παίκτη με την Ένωση, την Τρίτη (10/4) σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής. Όμως, η κατάληξη της συνάντησης δεν είχε την καλύτερη εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην εφημερίδα «Έθνος», μεταξύ των δύο πλευρών παρατηρήθηκε διάσταση απόψεων.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο εν λόγω άρθρο, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε από το μαγαζί που έγινε η συνάντηση, κακήν κακώς, ενώ ο «Τίγρης» έδωσε διορία μερικών ημερών στον ποδοσφαιριστή για να δώσει την τελική του απόφαση. Το συμβόλαιο του Έλληνα άσου με τον «Δικέφαλο» δεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, μια και το 2016 ο διεθνής είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια με τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, αυτό είναι και το… όπλο της ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις, καθώς όπως τονίζουν άνθρωποι του συλλόγου, αν μία ομάδα θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, τότε θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο» και να τον ικανοποιήσει οικονομικά. Πάντως, υπάρχει και η αντίθετη άποψη, σύμφωνα με την οποία το +1 δεν αποτελεί δέσμευση του παίκτη με την ομάδα και μπορεί να «σπάσει».

Κετσετζόγλου: «Αν δεν δεχτεί τους όρους που είχε υπογράψει ο Λάζαρος, θα φύγει»

«Αν δεν δεχτεί να υπογράψει με τους όρους που είχε συμφωνήσει όταν είχε έρθει, θα φύγει. Ο Λάζαρος δεν θέλει να ισχύσει αυτό που έχει συμφωνήσει, αλλά η πλευρά Μελισσανίδη είναι σαφής. Αν υπογράψει, η ΑΕΚ μπορεί να μιλήσει μαζί του και για άλλη επέκταση. Αν φύγει, θα έρθει κάποιος άλλος»