H Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Πόρτο στο «Ντραγκάο» και βρίσκεται με το… 1,5 πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου -και όχι μόνο…- έκανε αυτό που ξέρει καλά να κάνει τόσα χρόνια. Με την άμυνά της μπλόκαρε τους Πορτογάλους και όταν τους εξουδετέρωσε, ο κόουτς Αλέγκρι έριξε τα «κρυφά» χαρτιά του στον αγωνιστικό χώρο. Οι αλλαγές της «Κυρίας», Πιάτσα (72′) και Ντάνι Άλβες (74′), σκόραραν σχεδόν με την πρώτη τους επαφή με την μπάλα και οι Ιταλοί εξασφάλισαν πανίσχυρο προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού. Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Πόρτο στο «Ντραγκάο» και έτσι μόνο με.. αυτοκτονία δεν θα βρεθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Τις εντυπώσεις όμως του παιχνιδιού «έκλεψε» ο θερμός εναγκαλισμός του Ίκερ Κασίγιας με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Οι δύο σπουδαίοι τερματοφύλακες τα είπαν για λίγη ώρα και αντάλλαξαν φανέλες. Οι δύο θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου συναντήθηκαν για ένατη φορά σε αγώνα Champions League, με τον Μπουφόν πλέον να οδηγεί την… κούρσα, αφού μετράει τέσσερις νίκες έναντι τριών του «Σαν Ίκερ». Παράλληλα, δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

https://www.youtube.com/watch?v=nOBbTl1lLEM