Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι στους «32» του Europa League, πληρώνοντας τα λάθη στον αγώνα της Τούμπας.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πήρε ισοπαλία 1-1 στον επαναληπτικό με τη Σάλκε, που χάρη στη νίκη της στην Τούμπα (0-3) πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League. Επίσης, ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα απίστευτο σερί στα παιχνίδια του επί γερμανικού εδάφους, αφού έχει χάσει μόνο μια φορά πριν από 36 χρόνια (2-0 το 1981 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης).

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 και θα μπορούσε να είχε κερδίσει αν ήταν πιο αποτελεσματική και λίγο πιο προσεκτική σε ορισμένες από τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σαν ίσος προς ίση τη Σάλκε, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας και μπορεί η υπόθεση πρόκρισης να έμοιαζε με… βουνό, όμως ο Ίβιτς και οι παίκτες του τα έδωσαν όλα και πάλεψαν για τη νίκη, την οποία άξιζαν.

Για την ιστορία, οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 23’ με τον Σεπφ και ο ΠΑΟΚ οι αντέδρασε άμεσα στο 25’ με αυτογκόλ του Νάστασιτς, ύστερα από προσπάθεια του Κουλούρη.