Οι τέσσερις αρχηγοί του Παναθηναϊκού πήγαν στον Ουζουνίδη και τον ρώτησαν τι γίνεται με το παρόν και το μέλλον της ομάδας.-Αναλαμβάνουν πρωτοβουλία οι Παλαίμαχοι

 

Συγκεκριμένα, οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μολέδο και Μολίνς, εκπροσωπώντας όλους τους παίκτες, πήγαν χθες στο γραφείο του Ουζουνίδη και τον ρώτησαν τι γίνεται με το παρόν και το μέλλον της ομάδας.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τους είπε μεταξύ άλλων ότι: «Αυτό που θέλω από εσάς είναι, όσο μπορείτε, να είστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να υπάρχει ψυχραιμία».

Αναλαμβάνουν πρωτοβουλία οι Παλαίμαχοι

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει ο Παναθηναϊκός οι παλαίμαχοί του φέρονται έτοιμοι να αναλάβουν πρωτοβουλία.

Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζο να κάνουν σκέψεις για τη συγκρότηση μιας επιτροπής η οποία θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει χρήματα και να βάλουν… πλάτη για να σωθεί η ομάδα.

 

Mάλιστα ο Αντώνης Αντωνιάδης επιβεβαίωσε ότι το θέμα είναι προς συζήτηση και ότι συζητείται με άλλους παλαίμαχους που ενδιαφέρονται αρκετά για το «αύριο» της ομάδας.

Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αυτό καθώς εκτιμάται ότι μέχρι το παιχνίδι της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.