Συγκέντρωση συμπαράστασης προς την 29χρονη  κρατούμενη Ηριάννα Β. Λ. πραγματοποίησαν απόψε εκατοντάδες πολίτες στην πλατεία Συντάγματος, ενώ σε τρεις ημέρες εκδικάζεται στο Εφετείο Αθηνών η αίτηση αναστολής της.

Οι συγκεντρωμένοι  διαμαρτύρονται για την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει την Ηριάννα Β. Λ σε δεκατρία χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 187Α για την τρομοκρατία.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την πλατεία Συντάγματος και αργότερα τα μπλοκ των διαδηλωτών μεταφέρθηκαν μπροστά από τη Βουλή. Προς στιγμή δημιουργήθηκε ένταση όταν διαδηλωτές αποδοκίμασαν τους Νίκο Φίλη και Νίκο Ξυδάκη και ορισμένοι εκσφενδόνισαν εναντίον τους νερά. Η τάξη αποκαταστάθηκε σύντομα.

Το κύμα συμπαράστασης στην Ηριάννα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Άνθρωποι του πολιτισμού, της επιστήμης, του αθλητισμού, πολιτικές δυνάμεις από ένα ευρύ φάσμα, συλλογικότητες καθώς και προσωπικότητες, όπως ο Μ. Γλέζος, ενώνουν τη φωνή τους με αυτήν της Ηριάννας, για την ανατροπή της αστήρικτης και υπέρμετρα αυστηρής απόφασης και για την επιτυχή έκβαση της αίτησης αναστολής.