Το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου έλαβε χώρα το 11ο Vinyl is Back  στο Μουσείο Αυτοκινήτου με μοναδικά happenings. Ένα μοναδικό ταξίδι σε άλλες εποχές που μάγεψαν μικρούς και μεγάλους.

Τα Υπόγεια Ρεύματα να δίνουν ένα ανεπανάληπτο  live που είναι η αρχή μιας δικής τους ιδέας για δίσκους που γράφονται με old fashion μέθοδο.

Πλήθος κόσμου αγκαλιάζει το βινύλιο τον τελευταίο καιρό και επιφανή δισκοπωλεία έδωσαν βροντερό παρόν. Μάλιστα διάθεσαν στο κοινό μοναδικά άλμπουμ, συλλεκτικά LP, συλλογές από συναυλίες και σπάνια 45άρια σε χαμηλές τιμές.

Hit the Music

Σε ένα στόχο σε σχήμα δίσκου σημάδευε κάθε επισκέπτης το κέντρο και μπορούσε να κερδίσει βινύλια της επιλογής του. Είχε τρεις ευκαιρίες με κόστος τα 2 ευρώ.

Η εκδήλωση είχε και guest DJ την Τζέιν Σαμπανίκου που έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ στα πλατό.

Την συναντήσαμε σε ένα διάλειμμα, δήλωσε ερωτευμένη με την μουσική. Με ζηλευτή πορεία στα ερτζιανά, αποκαλύπτει στη νέα γενιά τη μαγεία του κλασσικού ήχου του πικάπ.

 

Ο πανταχού παρών της διοργάνωσης Γιάννης Αλεξίου μίλησε για το θεσμό, το meetting point των συλλεκτών στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβρη και στην Αθήνα το Μάρτιο.

 

Το όλο φόντο συμπλήρωναν τα αριστουργήματα του Μουσείου Αυτοκινήτου έτοιμα να τα οδηγήσεις.

Καθίστε αναπαυτικά, βάλτε ζώνη και απογειωθήκαμε!!