Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στα Περιβόλια (3-3), σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Η Κέρκυρα πήρε τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό κι έκανε άλμα παραμονής, την ώρα που βύθισε τους αντιπάλους της ακόμα πιο βαθιά στην κατάταξη της Super League.

Δίκαια η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΠΑΣ διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου παιχνιδιού στη φετινή Super League.
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό (3-3) σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές και διακυμάνσεις στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν φτάνοντας στο 2-0 λίγο μετά το δεκάλεπτο. Στο 9’ ο Καρανίκας συνδυάστηκε με τον Ζάιρο, ο Βραζιλιάνος έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο πρώτος σκόρερ των Ηπειρωτών, Πέδρο Κόντε, με προβολή έκανε το 1-0. Στο 11΄ ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Τζημόπουλο. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, συνήλθαν και απάντησαν πριν λήξει το ημίχρονο. Στο 32΄ ο Γιακουμάκης μείωσε για τον Πλατανιά, ενώ στο 40΄ η ομάδα του Παράσχου έφτασε στην ισοφάριση με τον Κάργα.

Στο 50΄ και μετά από κεφαλιά του Μπέριου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σωτηρίου και στο επόμενο λεπτό ο Σίγκνεβιτς έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά, για πρώτη φορά στον αγώνα! Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως συνέχισε να πιέζει, με τον Κόντε να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας ουσιαστικά και το τελικό σκορ.

Νίκη παραμονής
Μπορεί ο Λεβαδειακός να ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο νησί, και να πίεσε την άμυνά της χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ, όμως οι «Φαίακες» πέτυχαν το χρυσό γκόλ (1-0 χάρη) με τον Γκόμες στο 37’ και πήραν μια πολύτιμη νίκη.