Μετά από ένα φοβερό ντέρμπι με την ΑΕΚ και χάρη στον εκπληκτικό Μάρκους Μπεργκ, οι «πράσινοι» απέδρασαν με τεράστια νίκη (2-3), από το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έσπασε και το εντός έδρας αήττητο της ΑΕΚ! Ηταν η Ένωση η μοναδική που δεν είχε γευτεί αυτή την πίκρα εφέτος, την κέρασε πίκρα ο Μάρκους Μπεργκ στο 90′. Απροσδόκητα, με αλησμόνητο τρόπο, από το σλάλομ του αεικίνητου Ζέκα, την εύστοχη σέντρα του Λουντ, το μπέρδεμα Λαμπρόπουλου – Μπάρκα και το αίμα που μυρίστηκε σαν την ύαινα ο “τρελός Σουηδός”! 17 γκολ σε 17 ματς το 2017.

Ποιος να φανταζόταν τέτοιο ματς; Μονότερμα και 0-2 στο α’ μέρος, μονότερμα και 2-2 στο β’ μέρος. Παρόλο που η «Ένωση» αντέδρασε μετά το επιβλητικό πρώτο ημίχρονο του «τριφυλλιού» (όταν έβαλε δυο γκολ με Μπεργκ και Κλωναρίδη και θα μπορούσε περισσότερα), η ομάδα του Ουζουνίδη κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε με… buzzer beater του Σουηδού στο 90’!

Πρώτη εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι, και αήττητος ο Ουζουνίδης , ο Παναθηναϊκός “καθάρισε” με τα play off και τώρα μπορεί χαλαρά να κοιτάξει το κύπελλο Ελλάδος και του ημιτελικούς εναντίον του ΠΑΟΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=woBUlmmC1jU