Στην σημερινή συζήτηση για το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, εμφανίστηκαν και οι εξωγήινοι.

Ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρέμβαση του, είπε: «Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου είπε μια ιστορία ότι πήγε ένα παιδί που του είπε ότι θέλει να αλλάξει φύλο γιατί του το ζήτησε ένας εξωγήινος στον Υμηττό. Μια τέτοια απόφαση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε όλη τους τη ζωή».

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καυτηρίασε την συνεχόμενη κωλοτούμπα της ΝΔ στο θέμα που μάλιστα έδωσε χώρο και στην ακροδεξιά. Μάλιστα υπογράμμισε πως δεν χρειάζεται να πάει στον Υμηττό να ρωτήσει …εξωγήινους γιατί έχει άποψη. Υπερασπίστηκε το ηλικιακό όριο των 15 ετών αφού με αυτό τον τρόπο προστατεύονται από το μπούλιγκ τα διεμφυλικά παιδιά στο σχολείο και τον κατηγόρησε πως το παράδειγμα του τα εξευτελίζει.

Κυριάκος: Υπάρχει και ιατρικό ζήτημα 

Σφοδρή και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοοτάκη που υπαινίχθηκε πως ο πρωθυπουργός νοιάζεται μόνο να κρατήσει συμπαγή την ΚΟ και κάρφωσε τον Πάνο Καμμένο που βρίσκεται στη Βραζιλία.

Μέχρι τον Άρη θα έφτανε συμπλήρωσε. Επίσης αιτιολόγησε τον εξωγήινο ως επιχείρημα ανάδειξης και όχι ευτελισμού του θέματος με τους ΛΟΑΤΚΙ. Έθεσε την ιατρική διάσταση και την αναγκαιότητα ψυχολόγου.

Ζήτησε την απόσυρση και την υπερψήφιση της δικής του πρότασης ενώ χάνεται και η δεδηλωμένη αν δεν περάσει το νομοσχέδιο.

 Αλέξης:Ο Καμμένος έστειλε επιστολική ψήφο

Έχετε γίνει γιαλαντζί φιλελεύθερος και σπρώχνεται μια κατηγορία συμπολιτών μας προς το μπούλιγκ και την αυτοκτονία. Κατηγορείται τους ΑΝΕΛ αλλά έχουν ψηφίσει κάθε πρόταση, το σύμφωνο συμβίωσης, την ιθαγένεια.