Άποψη πάνω στο μιούζικαλ «FAME the musical», στον πυρετό της δόξας, στο CHRISTMAS THEATER, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα και χορογραφίες του Θοδωρή Πανά.

«FAME the musical», στον πυρετό της δόξας, στο Christmas Theater, απολαύσαμε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, διεθνών προδιαγραφώ

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας σκηνοθετεί μια εξαιρετικά συγκροτημένη μουσικοθεατρική παράσταση, με τις χορογραφίες του Θοδωρή Πανά να την εκτοξεύουν στα ύψη της ποιότητας και του ενθουσιασμού, ενός τέλειου υπέρ θεάματος.

Δεκατρείς ταλαντούχοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και μουσικοί, ένα φανταστικό καστ κατευθείαν από το Λονδίνο, ερμηνεύει, χορεύει, παίζει μουσική και τραγουδά, καιμε τον Πάνο Παταγιάννη (και βοηθός σκηνοθέτη ), στο ρόλο του Mr Sheinkoof, δεκατέσσερις στον αριθμό.

Το ensemble των εννέα συμμετεχόντων, στηρίζει το τελικό αποτέλεσμα, ενός εξαιρετικού καλλιτεχνικού προϊόντος, με μια ζωντανή ορχήστρα, να προσφέρει το δικό της τέλειο αποτύπωμα.Τα κοστούμια σε επιμέλεια των Dimitris Malissovas και Hara Bagouraki εκπέμπουν την απαραίτητη λάμψη, όπως ταιριάζει σε μια παράσταση – θρύλο.

Εκείνο που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι η σκηνοθετική σύνθεση, με την τεράστια γκάμα των συναισθημάτων και των πολυποίκιλων εικόνων να αγγίζουν το θεατή, κάτι που δεν πολυσυμβαίνει σε τέτοιου είδους παραστάσεις, όπως είναι τα μιούζικαλ. Ο έμπειρος Μαλισσόβας, όμως, κατάφερε να κτίσει το έργο έτσι ώστε και ο θεματικός πυρήνας να εκφραστεί ερμηνευτικά στην ολότητά του και το τραγούδι / χορός να ενσωματωθούν στην ιστορία, με αξιοζήλευτη αρχιτεκτονική.

Διακρίθηκε η υπέροχη Rio Maye, στο ρόλο της Carmen, με την καταπληκτική φωνή, το υποκριτικό ταλέντο, την αμεσότητα, το πάθος, το ρυθμό και το ασυναγώνιστο μπρίο. Μία παρουσία ολοκληρωμένη!

Επίσης πολύ καλοί oι Christian Maynard ως Tyrone, Lucinda Lawrence ως Esther Sherman, η Josselyn Ryder ως Greta Bell και o Panos Patagiannis στο ρόλο του Mr Sheinkoof. Γενικά όλη η διανομή ήταν ξεχωριστή και πετυχημένη.

Conceived and developed by David De Silva, book by Jose Fernandez, lyrics by Jacques Levy and music by Steve Margoshes. Title song «FAME» written by Dean Pitchford and Michael Gore.
Originally produced at the Coconut Grove Playhouse, Arnold Mittleman – Producing Artistic Director.

Συμπερασματικά το μιούζικαλ «FAME The Musical», από τους παραγωγούς του «The Phantom of the Opera», στο Christmas Theater, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, του maitre των musicals, και σε χορογραφίες του αξιόλογου Θοδωρή Πανά, αποτελεί μία σημαντική εμπειρία, η οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.