Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την επερχόμενη ταινία του David Leitch, «Atomic Blonde», στην οποία πρωταγωνιστεί η Charlize Theron, ως μια πράκτορας της MI6.

Ο David Leitch από τι φαίνεται ετοιμάζει μια θεαματική περιπέτεια, στην οποία η πράκτορας της MI6, Lorraine Broughton (Charlize Theron), θα βρεθεί στο Βερολίνο την εποχή του ψυχρού πολέμου, καθώς θα προσπαθήσει να ερευνήσει την δολοφονία ενός συνάδερφού της και να ανακτήσει μια λίστα από διπλούς πράκτορες.

Από το trailer βλέπουμε πως η δράση είναι πλούσια και αν κρίνουμε από τις σκηνές  δράσης, μάλλον δίκαια η Charlize Theron χαρακτηρίζεται ως θηλυκός John Wick. Ας μη ξεχνάμε πως ο David Leitch βοήθησε στην σκηνοθεσία του πρώτου John Wick, ενώ ετοιμάζει και το Deadpool 2. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου SXSW και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Στο «Atomic Blonde» παίζουν οι: Charlize Theron, Sofia Boutella, James McAvoy, Bill Skarsgård, John Goodman, Toby Jones, Eddie Marsan, James Faulkner κ.ά.. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου.

Δείτε εδώ το νέο trailer: