Η Universal Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer από τη συνέχεια του πολυπετυχημένου της franchise «Despicable Me». Η τρίτη περιπέτεια του Gru και των minions αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της το καλοκαίρι.

Στο νέο trailer βλέπουμε το δίδυμο αδερφό του Gru, τον Dru, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον Gru να γυρίσει πίσω στο έγκλημα και να τον βοηθήσει με μια ληστεία για μια τελευταία φορά. Όπως καταλαβαίνουμε από το trailer, ο Gru και η Lucy χάνουν τη δουλειά τους, όταν αποτυγχάνουν να σταματήσουν τον Balthazar Bratt, έναν πρώην αστέρα, του οποίου η καριέρα σταμάτησε αναπάντεχα και αποφάσισε να γίνει υπερεγκληματίας, από το να κλέψει το μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου (σκηνή που είδαμε στο 1ο trailer της ταινίας).

Trailer 1:

https://www.youtube.com/watch?v=F5fCExs69AM

Τη σκηνοθεσία του «Despicable Me 3» υπογράφουν οι Kyle Balda και Pierre Coffin, ενώ στις φωνές των χαρακτήρων ακούγονται οι: Kristen Wiig ως Lucy, Steve Carell ως Gru και Dru, Miranda Cosgrove ως Margo, Trey Parker ως Balthazar Brat, Dana Gaier ως Edith, Pierre Coffin ως τα Minions, Nev Scharrel ως Agnes κ.ά.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις περισσότερες χώρες στις 30 Ιουνίου, ενώ στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.

Δείτε εδώ το νέο trailer: