Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στη Λεωφόρο την ΑΕΛ (7:30μ.μ Novasports 1) με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη!

Απόψε στη Λεωφόρο το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Σε μια αναμέτρηση που σαφώς έχει σημασία, αλλά το τελευταίο στη λίστα των σημαντικών στοιχείων του αγώνα, είναι ο ίδιος ο αγώνας. Οι πάντες περιμένουν να δουν για ακόμη μια φορά τη συσπείρωση που υπάρχει. Την διάθεση του κόσμου να είναι στο πλευρό της ομάδας, την διάθεση του κόσμου να κάνει πράξη αυτό που φώναξε στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σίγουρα θα ακουστεί και απόψε. «Εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ».

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως ειδικά για τα δεδομένα ενός αγώνα με τη Λάρισα, ειδικά για τα δεδομένα ενός Δευτεριάτικου απογεύματος, το «Απόστολος Νικολαϊδης» θα έχει χιλιάδες κόσμου. Σχεδόν γεμάτο αναμένεται να είναι το «κλουβί» και θα ήταν σίγουρα γεμάτο αν η αναμέτρηση διεξαγόταν Κυριακή. Όπως και να έχει, με την φωνή, την συμπαράσταση, αλλά και το αντίτιμο του εισιτηρίου που θα πληρώσουν οι οπαδοί του «τριφυλλιού», θα δείξουν μόνο μερικούς απ’ τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμπαρασταθούν στην ομάδα στα δύσκολα.

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει για τους «πράσινους», καθώς πρόκειται για το μακράν του δευτέρου θεωρητικά λιγότερο δύσκολο ματς που έχουν να δώσουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και του… 2017.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως μετά το ματς με τους «βυσσινί» (και χωρίς να υπολογίζονται τα ματς Κυπέλλου που θα παρεμβληθούν) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο και εκτός έδρας Λαμία, Αστέρας, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που πασχίζει να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και μακριά από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσάβες, Λουτσιάνο, Δώνη και Τζανδάρη, καθώς και στον ανέτοιμο Καμπέσας. Όσο για το βασικό σχήμα, ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, με τους Χουλτ και Κουλιμπαλί στα άκρα της άμυνας, τον Μολέντο κι έναν εκ των Κουτρουμπή ή Κολοβέτσιου στόπερ, τους Σιλά και Κουρμπέλη κεντρικά χαφ, με τον Χίλιεμαρκ σε ρόλο μεσοεπιθετικού, τους Βιγιαφάνιες και Λουντ στα άκρα και τον Μολίνς σέντερ φορ.