Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε πρωτοβουλίες υπέρ των προσφύγων για τον αγώνα της Κυριακής (2/4) με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κάλεσε τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο φέρνοντας ένα παιχνίδι για τα παιδιά προσφύγων. Η παράδοση των παιχνιδιών θα γίνεται στις θύρες του γηπέδου. Η πρωτοβουλία αυτή της ΠΑΕ δείχνει την ευαισθησία με την οποία ο «Πρόσφυγας» προσεγγίζει το θέμα των προσφύγων.

Η ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ:

«Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής χαιρετίζει την  πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να συνοδεύσουν παιδιά προσφύγων κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο τους ποδοσφαιριστές και διαιτητές της αναμέτρησης ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ την Κυριακή 2 Απριλίου στις 15.00 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στη συνέχεια οι μικροί πρόσφυγες με τους συνοδούς τους θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο του αγώνα η ΠΑΕ Πανιώνιος καλεί τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο φέρνοντας ένα παιχνίδι για τα παιδιά προσφύγων. Η παράδοση των παιχνιδιών θα γίνεται στις θύρες του γηπέδου. Η πρωτοβουλία αυτή της ΠΑΕ δείχνει την ευαισθησία με την οποία ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League «Πρόσφυγας» προσεγγίζει το θέμα των προσφύγων.

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμώς την ομάδα της Νέας Σμύρνης για την πρωτοβουλία».