Της Αφροδίτης Μιλή

Το πρώτο βιβλίο που απευθύνεται σε Ελληνόπουλα και παρουσιάζει ομόφυλα ζευγάρια ως φυσιολογική οικογένεια, από τις εκδόσεις «Ίκαρος», ξεσήκωσε αντιδράσεις κυρίως στο χώρο της Εκκλησίας, ενώ έγινε αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης στο Διαδίκτυο. Βρήκαμε τώρα με τι να φαγωθούμε.

Tώρα  ο κορεσμός των ψευδαισθήσεων της κοινωνίας μας δίνει τη σκυτάλη σε μια νέα ψευδαίσθηση!

Εμπεριέχουμε βιωματικά όλοι μας την Αγάπη τόσο καλά, που αρχίσαμε την επέκτασή της με νέα πρότυπα. Ναι, το παλιό να αλλάξει, αλλά το παλιό έχει και τις αλήθειες του. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.  Γιατί δυστυχώς η πλειοψηφία αυτές τις αλλαγές κάνει.

Την πλειοψηφία την ελέγχει το σύστημα τόσο καλά που θεωρεί ότι απελευθερώνεται. Κατά τα άλλα όμως εκείνα τα Αληθινά κρύβονται μέσα ακόμα πιο βαθιά και όταν αφορμιστούν πονάνε πιο πολύ και δυσαρμονία και δυσοσμία γύρω τους σκορπούν!

Τα πάντα λοιπόν γύρω από το sex και όχι από την Αγάπη; Και το σύστημα το ξέρει πολύ καλά αυτό και πάντα προλαβαίνει να δουλεύει στις ταμπέλες των γεγονότων, των καταστάσεων, κάνοντας τις κοινωνίες να βλέπουν το απέξω και όχι το μέσα, όχι την ουσία. Έτσι ο καβγάς γίνεται για το πάπλωμα και όχι για το στρώμα που δεν υπάρχει. Και το σύστημα τρίβει τα χέρια του από ευχαρίστηση και σίγουρα και την κοιλιά του.

Όποιος ενώνεται με τον άλλον ανεξαρτήτως φύλου με Αληθινή Αγάπη σίγουρα είναι ευλογημένος, έχει ταυτόχρονα όμως τη σοφία να σέβεται εκείνο που η φύση και το σύμπαν πράττει. Και δεν καυχιέται, δεν εμπαίζει καμιά ψυχή, δεν τρέχει να πιάσει το πόστο του στην κοινωνία κουνώντας από μόνος του το ταμπελάκι που το σύστημα του κόλλησε.

Γιατί το ίδιο το ταμπελάκι του θα φέρει στους ανθρώπους που θέλει να φροντίσει να αναθρέψει τώρα πια δυσαρμονίες σε βάθος χρόνου, αν όχι από την αρχή.

Αναρωτήθηκες ποτέ εσύ, που ο ίδιος θεωρείς τον εαυτό σου διαφορετικό λόγω της σεξουαλικής σου προτίμησης, πώς είναι το χάδι της μάνας σε μια ψυχή; Αν ποτέ δεν το πήρες; Ή ξέχασες τόσο πολύ πώς ήταν όταν σε χάιδευε; Ή του πατέρα την αγκαλιά;

Και θα μου πεις, εκατομμύρια παιδιά σε αυτόν τον πλανήτη δεν είχαν ποτέ ένα τέτοιο χάδι, μια τέτοια αγκαλιά. Ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου και θα σου πω πως εγώ δεν σε βλέπω διαφορετικό επειδή σχετίζεσαι με ίδιο φύλο, δεν με αφορά, εκείνο όμως που με νοιάζει -και η ίδια θέλω για μένα- είναι να σταματήσουμε τις δυσαρμονίες πάνω στα παιδιά, προβάλλοντας νέα μοντέλα που απέχουν από τη φύση της Αληθινής Αγάπης, της φύσης που διέπει τη Θηλυκή και Αρσενική Αρχή, μόνο και μόνο για τη δική μας πεποίθηση, για το δικό μας στήσιμο στην κοινωνία και επειδή αυτό βολεύει το σάπιο σύστημα (εν αγνοία μας ή όχι).

Θα αφήσεις εσύ το παιδί που θα «γαλουχήσεις» Ελεύθερο; Σε ό,τι θέλει να κάνει; Να νιώσει; ΟΧΙ, δεν θα το αφήσεις γιατί ήδη θα θελήσεις να κάνεις μια νέα γενιά απαρτιζόμενη από τις δικές σου πεποιθήσεις, απελευθερώνοντας μόνο τον «αέρα» που εσύ στερήθηκες και όχι το ίδιο το παιδί, όχι την ψυχή του και το πνεύμα του.

Ένα στοιχείο, μια ποιότητα μπορεί να το κάνει και αυτό είναι η Αγάπη, που δεν εμπεριέχεις βιωματικά ούτε εσύ ούτε εγώ, παρά μόνο υπάρχει σαν αδρανές κύτταρο μέσα μας, που περιμένει εκείνη τη σταγόνα επίγνωσης ότι είμαστε ψυχές και πνεύματα έχοντας τη μορφή ενός ιερού σώματος, ώστε να δράσει και να αναληφθεί.

Κάθε παιδί που έρχεται μέσα από τις δύο αυτές Αρχές σε αυτόν τον πλανήτη αιώνες τώρα, αυτό έχει ως στόχο της να δράσει, την ανάληψη της Αγάπης από μέσα του. Ελάχιστοι το έχουν καταφέρει! Οι υπόλοιποι ασχολούμαστε με το «πάπλωμα» εδώ και αιώνες.