Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε δεύτερο διπλό και τρίτο σερί ματς στη φετινή Ευρωλίγκα,με τους παίκτες των ”πρασίων” να αφιερώνουν τη νίκη στους πλημμυροπαθείς!

Οι «πράσινοι» του Τσάβι Πασκουάλ έδειξαν πως μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε, έβγαλαν πάθος στο παρκέ έχοντας έναν εξωγήινο Νικ Καλάθη να τους οδηγεί!

Ο διεθνής γκαρντ έκανε… όργια με 24 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με 42 στο ranking, ενώ όλοι όσοι αγωνίστηκαν έκαναν το καλύτερο δυνατό για να έρθει το τελικό 82-81 που έδωσε το ροζ φύλλο στο «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» έδωσαν χαρά και στους περίπου 40 Έλληνες που ήταν στις κερκίδες οι οποίοι το… χάρηκαν με την ψυχή τους.

 

Με τη λήξη του αγώνα ο Κρις Σίνγκλετον αφιέρωσε το διπλό στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter: «Αυτή η νίκη είναι για την Αθήνα! Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτηση του Ίαν Βουγιούκας ο οποίος έγραψε: «Νίκη με την Εφες αλλά οι σκέψεις και οι προσευχές μας στους ανθρώπους της Μάνδρας και τις υπόλοιπες περιοχές που έχουν επηρεαστεί από την κακοκαιρία. Τους ευχόμαστε να έχουν κουράγιο και δύναμη και τους αφιερώνουμε την νίκη σήμερα».

Τα συλλυπητήρια του στα θύματα των πλημμυρών της Δυτ. Αττικής έστειλε μέσω twitter και ο Κένι Γκέιμπριελ γράφοντας: «Προσεύχομαι για όλες τις οικογένειες που έχασαν κάποιον αγαπημένο τους στην Αθήνα σήμερα! Τα συλλυπητήρια μου παιδιά! Σας αφιερώνουμε τη νίκη».