Ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε να νικήσει την Κέρκυρα με 2-0 και να αγκαλιάσει το πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι «καθάρισαν» εύκολα 2-0 κι έκαναν το 2/2 με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο τους, και πλέον θέλoυν  μια νίκη για να στεφθούν  και φέτος πρωταθλητές. Τα γκολ πέτυχαν ο Φορτούνης στο 20′ και και ο Μάριν στο 78′.

Στο αγωνιστικό μέρος,στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες ήταν το απόλυτο αφεντικό κι άνοιξαν το σκορ με τον Φορτούνη στο 20’, ενώ είχαν πολλές ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε πολύ καλή εμφάνιση και είχε και δοκάρι στο 28’.

Στο δεύτερο οι Φαίακες έπαιξαν πιο επιθετικά και για κάποια λεπτά ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως οι ερυθρόλευκοι «καθάρισαν» το τρίποντο με τυπικές διαδικασίες. Έπειτα από έξυπνη κάθετη του Ανσφαριφάρντ, ο Μάριν (ήταν εκατοστά πιο μπροστά) βγήκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη και με ψύχραιμο πλασέ πέρασε την μπάλα από πάνω του διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (77’).

Ξαναβρήκε τον χαμένο του εαυτό ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 του κακού  Ατρομήτου, πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στην πρωτεύουσα και ανέβηκε στην δεύτερη θέση.

Ο Μπίσεσβαρ με εξαιρετικό πλασέ στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κουλούρη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 38’ με σουτ στην κίνηση.

Απογοήτευσε στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος, που ανέβηκε στο δεύτερο αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα ώστε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός βαθμού!