Πριν από λίγες ημέρες στα γενέθλιά του ο σκηνοθέτης Luc Besson είχε υποσχεθεί πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για την επερχόμενη ταινία του, «Valerian and the City of a Thousand Planets». Η Europa κράτησε την υπόσχεσή του, καθώς δημοσίευσε ένα νέο εντυπωσιακό trailer.

Ο σκηνοθέτης του «The Fifth Element», Luc Besson, επιστρέφει με μια μαγική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας και το νέο trailer που δημοσιεύτηκε μας δείχνει γιατί είναι ειδικός στο είδος.  Το «Valerian and the City of a Thousand Planets» μάς ταξιδεύει στην «Alpha», μια πόλη στην οποία κατοικούν αρμονικά χιλιάδες φυλές από όλο το γαλαξία. Όμως αυτή η αρμονία και η ίδια η πόλη κινδυνεύουν από μια άγνωστη απειλή και οι πράκτορες Valerian (Dane DeHaan) και Laureline (Cara Delevingne), οι οποίοι δουλεύουν για την κυβέρνηση των ανθρώπινων αποικιών, θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να σώσουν την Alpha.

Το νέο trailer μας δίνει μια καλύτερη ιδέα για την υπόθεση της ταινίας, ενώ μας ξυπνάει και αρκετές αναμνήσεις από το «The Fifth Element», καθώς η ατμόσφαιρα σε αρκετά σημεία θυμίζει έντονα τη θρυλική ταινία του Besson. Εξωτικά τοπία, διαστημόπλοια, κομμάτια της Alpha και μάχες στο διάστημα και στο έδαφος είναι μόνο μερικές από τις νέες σκηνές που βλέπουμε από το trailer.

Το «Valerian and the city of a Thousand Planets» έχει πλούσιο cast, καθώς παίζουν οι: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Clive Owen, Ethan Hawke, Rutger Hauer, John Goodman, Herbie Hancock, Rihanna κ.ά. Η ταινία είναι βασισμένη στις γαλλικές νουβέλες του Pierre Christin, οι οποίες έχουν εκδοθεί μεταξύ 1960 και 2010. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 21 Ιουλίου.

Δείτε εδώ το νέο trailer: