Η Paramount Pictures πριν από λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει δύο tv-spots από το επερχόμενο «Transformers: The Last Knight» και τώρα κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη νέα ταινία του Michael Bay.

Το νέο trailer των Transformers επικεντρώνεται κυρίως στους ανθρώπινους χαρακτήρες της ταινίας, βλέπουμε αρκετές νέες σκηνές, μαθαίνουμε κάποια πράγματα γύρω από το βασικό χαρακτήρα της ταινίας, την Izabella (Isabela Moner), ενώ βλέπουμε αρκετά και τον Cade Yeager (Mark Wahlberg). Επίσης βλέπουμε πως ο Megatron έχει επιστρέψει, ενώ ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ Transformers και ανθρώπων δεν πάει καλά για τους δεύτερους.

Από τη σύνοψη της ταινίας: «Το «The Last Knight» έρχεται για να ταράξει το μύθο του franchise των Transformers και να ορίσει από την αρχή το τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε πόλεμο με τα Transformers, ενώ ο Optimus Prime έχει εξαφανιστεί. Το κλειδί για να σωθεί το μέλλον βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος και στην κριμένη ιστορία των Transformers στην Γη. Για να σωθεί ο πλανήτης θα πρέπει να γίνει μια αναπάντεχη συμμαχία».

Στο καστ της ταινίας επιστρέφουν γνώριμοι ηθοποιοί από το Age of Extinction, ενώ προστίθενται και νέοι. Στο «The Last Knight» θα δούμε τους: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Isabela Moner, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Liam Garrigan, Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock, Santiago Cabrera, Anthony Hopkins κ.ά.

Η πέμπτη ταινία στο franchise των Transformers, όπως έχει ανακοινωθεί, θα είναι η τελευταία με τον Michael Bay στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η Paramount έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει ήδη την έκτη ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2019, ενώ το 2018, θα κυκλοφορήσει μια spin-off ταινία με πρωταγωνιστή τον Bumblebee.

To «Transformers: The Last Knight» θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου 2017.

Δείτε εδώ το νέο trailer: