Νίκη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τη φέρει από απόψε στους «32» του Europa League θέλει η ΑΕΚ κόντρα στη Ριέκα στο ΟΑΚΑ.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/11-21:45, COSMOTE Sport 2) ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες του στο γκρουπ και απέναντι στους Δαλματούς, ούτως ώστε να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της για την πρόκριση στους «32» του Europa League και να είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας και το 2018 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η ΑΕΚ θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 30.000 φίλων της που παρά τη δύσκολη ώρα του αγώνα θα είναι στο πλευρό της ομάδας τους ελπίζοντας να πανηγυρίσουν μια πρόκριση που περίμεναν πολλά χρόνια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι της 5ης στροφής στην διοργάνωση, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους Πέτρο Μάνταλο και Γιάκομπ Γιόχανσον που είναι οι μεγάλοι άτυχοι της φετινής σεζόν. Αντίθετα, στην διάθεσή του βρίσκεται τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όσο και ο Παναγιώτης Κονέ.

 

Όσο για τη Ριέκα, ουσιαστικά έχοντας χάσει δύο ματς στην Κροατία, από ΑΕΚ και Αούστρια, αν δεν κερδίσει απόψε… χάνεται. Πάντως εκτός έδρας έχει δείξει πολύ πιο επικίνδυνη, καθώς πέραν της νίκης στη Βιέννη, έχασε στο 94’ από τη Μίλαν και στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League. Ο Ματίαζ Κεκ δεν υπολογίζει στον Βραζιλιάνο φορ Έμπερ και τον Κροάτη μέσο Μίσιτς λόγω τραυματισμού και καρτών αντίστοιχα.