«Φτερά» έχουν κάνει τα εισιτήρια για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Superfoods – Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει… φτιάξει για τα καλά τον κόσμο του. Οι «πράσινοι» με τις τρεις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης από την νέα νίκη του ΣΕΦ πριν από δυο εβδομάδες, συνέχισαν νικηφόρα στην έδρα τους απέναντι στη Χίμκι και επικράτησαν και της Εφές στην Πόλη. Την Παρασκευή (24/11), έρχεται στο ΟΑΚΑ η «Βασίλισσα της Ευρώπης», Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι. Ένα ματς στο οποίο θα… παραταχθούν στο παρκέ του ΟΑΚΑ 15 ευρωπαϊκοί τίτλοι. Ένα ματς που κανείς, προφανώς, και δεν θέλει να χάσει. Για αυτό και στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού επικρατεί… πανζουρλισμός για ένα «μαγικό χαρτάκι». Είναι ενδεικτικό πως μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης, είχαν απομείνει μόλις 2.000 αδιάθετα εισιτήρια και με δεδομένο πως υπάρχει παραπάνω από ένα 24ωρο μέχρι το τζάμπολ, δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και sold out!