Άγρια καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ειδικότερα, στη 01:30 ένα περιπολικό της Τροχαίας έκανε σήμα για έλεγχο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι, και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Μόλις έφτασε στο ύψος του Ασπροπύργου, οι άγνωστοι πυροβόλησαν τέσσερις φορές κατά των αστυνομικών οι οποίοι ανταπέδωσαν με τρεις πυροβολισμούς.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ το αυτοκίνητό τους βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Λίγο νωρίτερα σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στη Μεταμόρφωση. Άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε  στο πρακτορείο και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο και διέφυγε, ενώ αναζητείται από την Αστυνομία.