Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 54χρονος Κρητικός που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 23χρονο Μανώλη Στρατάκη στην διάρκεια του καυγά τους για τις κτηματικές τους διαφορές.

Ο συνήγορος  του 54χρονου  Γιώργος Κοκοσάλης γνωστοποίησε χθες την πρόθεση του δράστη να “παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη”.

Στη δήλωση  του ο κ. Κοκοσάλης ανέφερε: “Η υπεράσπιση διαβεβαιώνει πάσα κατεύθυνση ότι ο εντολέας μας δεν έχει καμία πρόθεση φυγοδικίας. Αντίθετα θέλει να παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη εκθέτοντας τους ισχυρισμούς του. Και για την πρόθεση του αυτή έχουν ενημερωθεί αρμοδίως οι αστυνομικές αρχές”.

Τον 54χρονο συνόδευαν ομάδα συγγενών του. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο 23χρονος γιος του, ο οποίος επίσης έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών, προκειμένου να διευκρινιστεί αν όντως υπήρχε η φυσική του παρουσία τη στιγμή του φονικού.

Η παράδοσή του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην πυροδοτηθούν περαιτέρω εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες ανάμεσα στις οικογένειες του φερόμενου ως δράστη και του θύματος, ενώ ισχυρή είναι η δύναμη της ΕΛΑΣ που παραμένει στα Ανώγεια.

Πηγή: cretapost.gr