Αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο μεγάλες τηλεοπτικές πρεμιέρες στο Fox, καθώς ξεκινάει το «24: Legacy» και το «Legion», ενώ από την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουν και κάποιες σειρές που είχαν σταματήσει για το mid–season break.  

Το «Legion», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, είναι βασισμένο στα κόμικς της Marvel και αφηγείται την ιστορία του David Haller (Dan Stevens), ο οποίος είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια ως παιδί και μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές όλη του τη ζωή. Στα 30 του έχει μπει σε ίδρυμα για ακόμα μια φορά, ο David περνάει το χρόνο του δίπλα στη φίλη του, Lenny (Aubrey Plaza), η οποία παρά τον αιώνιο εθισμό της στα ναρκωτικά, διατηρεί ακόμα την αισιοδοξία της και πιστεύει ότι η ζωή πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. Όταν τελικά δραπετεύσει θα βρει βοήθεια από μια ψυχολόγο, η οποία θα τον οδηγήσει σε έναν απίστευτο κόσμο με νέες δυνατότητες.

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, ενώ το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Noah Hawley (Fargo) και θα παίζουν οι Dan Stevens (Downton Abbey, The Guest) ως David, Rachel Keller (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Jean Smart (Fargo), Jeremie Harris (A Walk Among the Tombstones), Amber Midthunder (Hell or High Water), Katie Aselton (The League) και Bill Irwin (Interstellar).

Ο Jeph Loeb, εκτελεστικός παραγωγός/επικεφαλής της Marvel TV, δήλωσε: «Η Marvel Television είναι ενθουσιασμένη όχι μόνο για την πρώτη συνεργασία με το FX, αλλά και που θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον ταλαντούχο Noah Hawley, το οποίο κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα. Απ’ την πρώτη στιγμή που ακούσαμε το όραμα του Noah για το εξαιρετικό σενάριο και cast μέχρι τα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου καταλάβαμε ότι η σειρά θα είναι υπέροχη».

Το «24: Legacy», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, αποτελεί τη συνέχεια του γνωστού franchise, με μια σημαντική διαφορά. Απουσιάζει από αυτό ο Kiefer Sutherland. Χωρίς λοιπόν τον Jack Bauer, ουσιαστικά η Fox προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στην σειρά και μας παρουσιάζει τον καινούργιο πρωταγωνιστή της, τον Corey Hawkins στο ρόλο του πράκτορα Eric Carter.

Το «24: Legacy» βαδίζει στα χνάρια των προκατόχων του με έντονη δράση, πολλές εκρήξεις και φυσικά μια καινούρια απειλή την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει η CTU. Και για να γίνει και καλύτερη σύνδεση με τα προηγούμενα, στην σειρά επιστρέφει ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού, ο Carlos Bernard στον ρόλο του Tony Almeida,.

Επίσης μέσα στον Φεβρουάριο επιστρέφουν το Quantico για τον δεύτερό του κύκλο, το The Walking Dead για το δεύτερο μισό της 7ης σεζόν και τα Ζώνη #TGIT: How to Get Away with Murder, Scandal και Grey’s Antomy.