Ανακοινώθηκε πως ο Josh Brolin, ο οποίος υποδύεται τον Thanos στο Marvel Cinematic Universe, θα παίξει τον ρόλο του Cable στο επερχόμενο  «Deadpool 2».

Ο Josh Brolin υπέγραψε συμβόλαιο με την 20th Century Fox, για να ενσαρκώσει τον Cable σε τέσσερεις ταινίες, κάτι που σημαίνει πως θα τον δούμε και εκτός ταινιών, οι οποίες βασίζονται στον Deadpool. Ο Simon Kinberg, παραγωγός και σεναριογράφος, έχει ήδη δηλώσει πως οι δύο χαρακτήρες θα εμφανιστούν στο επερχόμενο «X-Force».

Πάντως το σίγουρο είναι πως ο Josh Brolin θα έχει σημαντικό ρόλο και στα δύο σύμπαντα της Marvel. Για όσους δεν γνωρίζουν το MCU είναι το επίσημο κινηματογραφικό σύμπαν της εταιρείας, ενώ οι ταινίες X-Men διαδραματίζονται σε χωριστό σύμπαν, καθώς τα κινηματογραφικά δικαιώματα τα έχει η 20th Century Fox.

Ο Ryan Reynolds αστειευόμενος για την επιλογή του Brolin, έγραψε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ποστάροντας μαζί και παρακάτω φωτογραφία. «The f**k, Fox! You can’t play 2 characters in the same universe!! Josh Brolin was in Sicario and I was in Sabrina The Teenage Witch».

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Cable – Nathan Summers, είναι ο γιος του αρχηγού των X-Men, Cyclops, ο οποίος μεγάλωσε στο μέλλον, αλλά επιστρέφει στο παρελθόν, με σκοπό να σώσει τους μεταλλαγμένους. Επίσης είναι από τους κολλητούς του Deadpool.

Όσον αφορά το MCU, ο Brolin θα επιστρέψει σύντομα στον ρόλο του ως Thanos – The Mad Titan, όπου θα αντιμετωπίσει τους Avengers, τον Doctor Strange και τους Guardians of the Galaxy. Ως τώρα τον έχουμε δει να ετοιμάζεται για την αναμέτρηση, στις σκηνές μετά το τέλος των ταινιών της Marvel, αλλά η μεγάλη μάχη πλησιάζει το 2018, με το «Infinity War».

Το Deadpool 2 είναι προγραμματισμένο για το 2018.