Ο Ολυμπιακός κόλλησε στο μηδέν με την Οσμάνλισπορ (0-0) στο «Καραϊσκάκης» και τώρα θα παλέψει σκληρά στη ρεβάνς για την πρόκριση.

Ο  Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο Φάληρο  την Οσμάνλισπορ και ήθελε να εξασφαλίσει ένα καθαρό σκορ πριν από τη ρεβάνς (23/2) στην Τουρκία που θα του επέτρεπε να έχει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Όμως όπως φάνηκε,  οι πολλές απουσίες που είχε (Ιντέγε, Ελιουνούσι, Καπίνο), συν του ότι προστέθηκαν ατυχίες (αναγκαστική αλλαγή ο Φορτούνης) και υπήρξαν και λάθη (απευθείας κόκκινη ο Βιάνα), του στέρησαν τη δυνατότητα νίκης και να έχει πρώτος το λόγο για την πρόκριση.

Αγωνιστικά, ο  Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος από την Οσμάνλισπορ, κράτησε μακριά από τα καρέ του τον αντίπαλο (μόλις μία τελική σε 90 λεπτά αγώνα) και είχε τις δικές του ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ.

Και με τον Καρντόσο στο πρώτο μέρος και με τους Σεμπά, Μάρτινς στο δεύτερο. Εν τέλει έμεινε στο 0-0. Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί το 50-50 της πρόκρισης για την Τουρκία σε μία εβδομάδα (23 Φεβρουαρίου).

MVP του παιχνιδιού: Καρτσεμάρσκας. Ο τερματοφύλακας της Οσμάνλισπορ τέσσερις φορές χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε σωστά.

Ανδρούτσος: ο πιτσιρικάς τα έκανε όλα σωστά. Εξαιρετικός τακτικά, με πολλά τρεξίματα. Εάν μάλιστα τον άφηνε ο επόπτης στο πρώτο ημίχρονο, πιθανότατα να είχε σκοράρει κιόλας.