Mέσα σε λίγες ώρες ο μεγαλομέτοχος-σωτήρας του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον σύλλογο, και μετά ανακοίνωσε ότι δεν πληρώνει!

Κολοτούμπες έχουμε δει πολλές στην Ελλάδα, αλλά μάλλον η πιο κραυγαλέα πρέπει και θα είναι του Γιάννη Αλαφούζου. Ο Παναθηναϊκός μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα έχουν ειπωθεί από τον ίδιο…οδεύει ολοταχώς προς την διάλυση!

Ο ”Σωτήρας΄΄ και καλά του Παναθηναϊκού, αφού μπήκε στην ομάδα (σ.σ ήξερε ότι είχε χρέη) , για να την εξυγιάνει ξαφνικά αποχωρεί και με τον πιο ύπουλο τρόπο για μια ομάδα με ιστορία. Και καλά ότι αποχωρεί, αλλά να πει ότι δεν θα πληρώσει φράγκο για τις υποχρεώσεις που ο ίδιος ανέλαβε είναι πρωτοφανές. Ο Αλαφούζος πολύ απλά εφάρμοσε την τακτική των ελεεινών πολιτικών….δηλαδή φέσωσε και κατέστρεψε την ομάδα για να τα λουστεί ο επόμενος.

Ακόμα δεν μπορεί κάποιος να συνειδητοποιήσει , πως ένας επιχειρηματίας στο βεληνεκές του Αλαφούζου, τα έκανε θάλασσα. Πως δηλαδή με λιτότητα το χρέος του Παναθηναϊκού έχει πιάσει ταβάνι. ίσως μάλλον να να πήρε τεχνογνωσία από τους θεσμούς, ο άνθρωπος.

Για να καταλάβει και ο πιο υγιείς φίλαθλος ποιος είναι ο υπαίτιος της ολικής καταστροφής, αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Αλαφούζο, καθώς όταν δείχνεις ανικανότητα και δείχνεις πόσο πάτο έχεις πιάσει, σε χρησιμοποιεί ως αρνητικό παράδειγμα μέχρι κι ο Κούγιας… Κι εις κατώτερα!

Τελικά, ο μόνος που πραγματικά νοιάζεται την ομάδα είναι ο Γιαννακόπουλος. Παλεύει να σώσει το καράβι και ας μην είναι καπετάνιος ο ίδιος, ακόμα και την ύστατη στιγμή.

Άλλωστε το είπε και ο ίδιος εκ νέου σήμερα (27/9), «θα στηρίξω τον οποιονδήποτε αποφασίσει να βάλει λεφτά για να σωθεί η ομάδα. Δεν θα στηρίξω με τίποτα όποιον την ρίξει στο τοπικό και μετά να αγοράσει άλλα ΑΦΜ και να πετάξει στα σκουπίδια ιστορία 109 ετών».

Όταν δε του ζητήθηκε να σχολιάσει την αλλαγή στάσης του Αλαφούζου από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα τόνισε πως «τι δεν καταλαβαίνεις; Τις μεταγραφές τις έκανε για να περάσουμε Ευρώπη… Έπαιξε σε μια ζαριά το μέλλον του Παναθηναϊκού. Δεν του βγήκε και τώρα δεν θέλει να πληρώσει… Απλά τα πράγματα».

Ηθικό δίδαγμα; Απλά για μια ακόμη φορά δεν υπάρχουν σωτήρες που τάζουν του τύπου : « θα σώσουμε την ομάδα η την χώρα…». Ο ίδιος ο κόσμος και δη ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού θα δώσουν την λύση

Υ.Γ Ο Αλαφούζος βρήκε λεφτά να πληρώσει του συνεργάτες του και τον Μαυροκουκουλάκη, αλλά θα αφήσει απλήρωτους υπαλλήλους της ΠΑΕ των 500-600€.

Υ.Γ1: Πως δεν διοργάνωσε ένα ”Όλοι μαζί μπορούμε” για τον Παναθηναϊκό

Υ.Γ2:Ο Παναθηναϊκός δεν είναι Survivor και δεν έχει Ντάνο για να στα φέρει …κ Αλαφούζε. Έχει ιστορία 109 χρόνων και αυτή δεν ξεπουλιέται!

Β.Σ