Η κυκλοφορία του «Guardians of the Galaxy vol.2» πλησιάζει, όμως η Marvel φρόντισε να μας θυμίσει πως αυτή δεν είναι η μόνη ταινία του Marvel Cinematic Universe, την οποία περιμένουμε τους επόμενους μήνες, καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, για το «Spider-Man: Homecoming».

Μια πρώτη γεύση από την επιστροφή του «φιλικού μας γείτονα» στο MCU είχαμε πάρει από την εμφάνισή του στο «Captain America: Civil War», ενώ το πρώτο trailer του «Spider-Man: Homecoming» ήταν αρκετά καλό και είχε και αρκετό χιούμορ. Τώρα η Marvel και η Sony, με το δεύτερο trailer της ταινίας, έρχονται να δώσουν έναν πιο σκοτεινό τόνο σε αυτή.

Στο νέο trailer, βλέπουμε αρκετές νέες σκηνές, ενώ καταλαβαίνουμε και κάποια πράγματα για την υπόθεση της ταινίας. Ο Tony Start – Iron Man εμφανίζεται ως μέντορας του νεαρού Peter Parker – Spider-Man και αναγκάζεται να πάρει πίσω τη στολή, την οποία είχε δώσει στο νεαρό στο civil war, καθώς αυτός έχει αρχίσει να αναλαμβάνει όλο και δυσκολότερες αποστολές και να θέτει σε κίνδυνο κόσμο. Στη σκηνή ακούμε τον Peter να λέει στον Stark: «I am nothing without the suit», με τον δεύτερο να του απαντάει: «If you’re nothing without this suit, then you shouldn’t have it».

Από ό,τι καταλαβαίνουμε, ο Spider-Man θα πρέπει να βρει τη θέση του ως ήρωας και να αναλάβει τις ευθύνες του, χωρίς τα εργαλεία που του είχε προσφέρει ο Stark. Αλλά από ό,τι φαίνεται έχει καταφέρει να προκαλέσει τον Vulture και τη συμμορία του, μέλη της οποίας είναι ο Shocker (Bokeem Woodbine), ο Tinkerer (Michael Chernus) και ο άγνωστος χαρακτήρας του Donald Glover, οι οποίοι θα κυνηγήσουν τους ανθρώπους κοντά στον Peter.

Στο «Spider-Man: Homecoming» παίζουν οι: Robert Downey Jr, Tom Holland, Marisa Tomei, Donald Glover, Michael Keaton, Martin Starr, Angourie Rice, Bokeem Woodbine, Michael Chernus κ.ά. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Jon Watts. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 6 Ιουλίου.

Απολαύστε εδώ το νέο trailer: