Σχεδόν ένας μήνας έμεινε για τον Charlie Hunnam να τραβήξει το «Excalibur» από τον βράχο, ως νέος βασιλιάς Αρθούρος στην επερχόμενη ταινία του Guy Ritchie, «King Arthur: Legend of the Sword» και η Warner Bros δημοσίευσε το τρίτο και τελευταίο trailer της ταινίας.

Ο Guy Ritchie μας φέρνει μια διαφορετική οπτική του βασιλιά Αρθούρου. Ο Αρθούρος (Charlie Hunnam) θα πρέπει να πάρει πίσω το βασίλειό του από τον θείο του Vortigern (Jude Law). Όμως ο Αρθούρος που θα δούμε δεν είναι το καλό παιδί που έχουμε μάθει, άλλα μια πολύ πιο σκοτεινή εκδοχή του. O Guy Ritchie δήλωσε: «Ο Βασιλιάς Αρθούρος που ξέρατε, ήταν καλός από την αρχή. Ο δικός μας όχι».

Ο Charlie Hunnam δήλωσε στο Entertainment Weekly: «Νομίζω ότι το πρόβλημα με τις περισσότερες ταινίες για τον βασιλιά Αρθούρο είναι ότι προσπαθούσαν να τον δείξουν ως καλό και ανιαρό. Δυστυχώς, τέτοιοι χαρακτήρες δεν είναι πολύ ενδιαφέροντες να τους παρακολουθείς. Ο Luke Skywalker ήταν ο λιγότερο ενδιαφέρων ήρωας στο Star Wars, γιατί ήταν ο καλός. Οι καλοί είναι βαρετοί».

Στην ταινία παίζουν οι Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Pacific Rim), Astrid Berges-Frisbey (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Aidan Gillen (Game of Thrones), Jude Law (Sherlock Holmes), Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy), Eric Bana (Star Trek, Munich, Hanna), Annabelle Wallis κ.ά.

Το «King Arthur: Legend of the Sword» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Μαΐου 2017.

Απολαύστε εδώ το νέο trailer: