Χαρούμενοι πρέπει να είναι οι φανς της σειράς Total War και του σύμπαντος του Warhammer, καθώς η Sega και η Creative Assembly, δημοσίευσαν ένα βίντεο, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο, πως το δεύτερο κεφάλαιο στην σειρά Total War: Warhammer θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση και το video, στο νέο Total War: Warhammer II, θα υπάρχουν 4 διαφορετικές φιλές. Τα High Elves, τα Dark Elves, οι Lizardmen και μια ακόμα, η οποία θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες. Όσοι είναι κάτοχοι και το πρώτου Total War: Warhammer, θα μπορούν να κάνουν ένα καινούριο update, με το οποίο θα έχουν την δινατότητα για ένα μοναδικό campaign σε έναν νέο καινούριο χάρτη, ο οποίος θα περιλαμβάνει τις φιλές και των δύο τίτλων.

Ο Ian Roxburgh, σχεδιαστής του τίτλου, δήλωσε: «Total War: Warhammer II αντιπροσωπεύει το όνειρο μας όσον αφορά τα fantasy strategy παιχνίδια».

Υπενθυμίζουμε πως πριν από ένα μήνα, κυκλοφόρησε ένα καινούριο update για το Total War: Warhammer, το οποίο προσθέτει την αυτοκρατορία της Bretonnia, ως playable faction. Το δεύτερο μέρος της τριλογίας θα κυκλοφορήσει για PC και Mac, μέσα στο 2017.

Δείτε εδώ το trailer που κυκλοφόρησε: