Λιγότερο από 10 μέρες έχουν απομείνει για  την πρεμιέρα του «Kong: Skull Island» και η Warner Bros, για να μας ανοίξει την όρεξη, κυκλοφόρησε ένα εντυπωσιακό νέο trailer, για την επερχόμενη ταινία του Jordan Vogt-Roberts.

Το νέο και τελευταίο trailer της ταινίας επικεντρώνεται σε σκηνές δράσης και όπως ήταν φυσικό το «Kong: Skull Island» είναι πολύ εντυπωσιακό στον τομέα των ειδικών εφέ και των γραφικών. Επίσης στο νέο trailer βλέπουμε αρκετές νέες σκηνές με τον Kong και καταλαβαίνουμε γιατί είναι ο βασιλιάς του νησιού. Εκτός από τον Kong, παίρνουμε και μια γεύση από τα υπόλοιπα τέρατα που κατοικούν στο νησί.

Από τη σύνοψη της ταινίας: «μια ομάδα εξερευνητών να φτάνει σε ένα μυστηριώδες νησί στον Ειρηνικό, στο οποίο κατοικεί ο “βασιλιάς” Kong. Όμως σύντομα θα ανακαλύψουν πως δεν πρόκειται για έναν απλό “τεράστιο” γορίλα, ενώ στο νησί κατοικούν και άλλα παράξενα και επικίνδυνα πλάσματα».

Στο «Kong: Skull Island» πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston και Brie Larson, μαζί με τους Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly, Corey Hawkins, Toby Kebbell, κ.ά. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Jordan Vogt-Roberts, ενώ το σενάριο οι John Gatins και Dan Gilroy. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου.

Δείτε εδώ το νέο trailer: