Τελικά δήλωσε «ωσεί παρών» στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια στα ΜΜΕ ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης.

Ζήτησε να διαβαστεί μια επιστολή του όπου εξηγεί πως η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του, πάσχει από Πάρκινσον, δεν του επιτρέπει προφορική απάντηση παρά μόνο γραπτή. Δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις για τα δάνεια της «Τηλέτυπος» γιατί δεν ασχολήθηκε με το θέμα.

Ο Σωκράτης Φάμελος αναγνώρισε τη δυσκολία της πραγματοποίησης της κατάθεσης και πρότεινε να κληθεί κάποιος άλλος από τον όμιλο να καταθέσει στη θέση του. Ο κ. Ψυχάρης ζήτησε να συνεχίσουν.

Ο Σπύρος Λάππας σπό τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό το αίτημά του για γραπτό διάλογο και να εξεταστεί όπως οι υπόλοιποι.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης υποστήριξε πως πρέπει να απαλλαγεί από τη σημερινή εξέταση, αν και αναφέρθηκε στον «εγωισμό» του μάρτυρα να καταθέσει.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή ζήτησε να συνεχιστεί η εξέταση οπωσδήποτε για όλα, αφού δεν υπάρχει χαρτί απαλλαγής από δημόσιο νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Λοβέρδος συμφώνησε να διακόψουν, αν και νομικά επιτρέπεται η γραπτή μαρτυρία.

.
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ και ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι ζήτησαν να διακόψουν για την αξιοπρέπεια της επιτροπής.

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε λέγοντας πως έστειλε στο δρόμο 500 εργαζόμενους, εμφανίστηκε θιγμένος από τη διαρκή σύγχυση του κ. Ψυχάρη, αλλά αναγνώρισε τη δύσκολη θέση του μάρτυρα. 

Ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στα πρωτοσέλιδα για τις συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: «Παρακολουθούμε μια ιλαροτραγωδία. Θα απαντήσει σε κάθε νόμιμη ερώτηση, αλλά για τα δάνεια δεν υπάρχει γενναιότητα. Να ζητήσουμε όποιος έρθει, να καταθέσει με ή χωρίς τη «γάτα των Ιμαλαΐων»».