Μια ακόμα βυζαντινή εκκλησία ήρθε στο φως από τις ανασκαφές που κάνουν Τούρκοι αρχαιολόγοι στην περιοχή του Burdur (Πολυδώριον), στη νοτιοδυτική Μικρά Ασία.
Πρόκειται για μία εξάκλιτη, υπόσκαφη εκκλησία, η οποία χρονολογείται από τον 11ο-12ο αιώνα και η οποία ανακαλύφθηκε από την ομάδα του καθηγητή Χουσεΐν Μετίν κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην ορεινή περιοχή του Αβνταντζικ.

Στην βορειοδυτική πλευρά υπάρχει τάφος ενώ οι τοιχογραφίες, που χρονολογούνται από την εποχή της Δυναστείας των Κομνηνών, απεικονίζουν την Παρθένο Μαρία και τους τρεις Μάγους. Επιπροσθέτως αναφέρεται ότι άλλες τοιχογραφίες που απεικονίζουν ζώα (αίγες κλπ) πιθανόν να έγιναν από τους Τουρκομάνους τον 11ο και 12ο αιώνα σύμφωνα με τον επικεφαλής των ανασκαφών.

Η εκκλησία αυτή θεωρείται θαυμαστό δείγμα κρυμμένης και μάλλον μοναστικής ελληνορθόδοξης εκκλησίας στην βυζαντινή περιοχή της μικρασιατικής Πισιδίας. Το δυσάρεστο είναι ότι μεγάλο μέρος των τοιχογραφιών της έχουν συληθεί σε παλαιότερες εποχές, αλλά και αυτά που διασώθηκαν δείχνουν την μεγάλη και περίτεχνη θρησκευτική της αξία.