Το Παγοδρόμιο, που ήδη λειτουργεί στο Μέγαρο Μουσικής, υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με μια λαμπερή εορταστική εκδήλωση. Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα όλοι είναι καλεσμένοι για να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα στον πάγο, με χορογραφίες που θα παρουσιάσουν οι ταλαντούχοι αθλητές της Ice Arena.

Εκτος όμως από αυτό το μοναδικό σόου, αυτές τις γιορτές, οι επισκέπτες στο Παγοδρόμιο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις που φιλοξενούνται στο Φουαγιέ των Μουσών, με αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών.

 

Την Κυριακή 20/12, στις 5 το απόγευμα και στις 7 το βράδυ, θα αντηχήσουν στο Φουαγιέ των Μουσών, οι φωνές των μικρών τραγουδιστών της Παιδικής Χορωδίας Polyphonica. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου. Αναλυτικότερα, την Κυριακή 27/12 στις 17.00 και στις 19.00, θα τραγουδήσει η Χορωδία Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών. Με τη χορωδία συμπράττουν μικροί σολίστ που παίζουν κλαρινέτο, άρπα και κρουστά.

 

Την Δευτέρα 28/12 στις 17.00 και στις 19.00, θα ακουστούν μουσικές από την Τάξη συνόλων τζαζ του Δημήτρη Καλαντζή στο Ωδείο Αθηνών, στην οποία συμμετέχουν οι:

Ραφαήλ Μελετέας, Χρήστος Παπαθανασίου, Λάζαρος Μπισμπίκης, Γαβριήλ Φαριλέκας, Κυριάκος Ορθοδόξου, Κωνσταντίνος Ζώτος στο πιάνο
Σεραφείμ Τουρίκας, Νίκος Αθανασιάδης, Γιώργος Παυλής, Πλούταρχος Τσουρής, Γιώργος Ποταμιάνος στα ντραμς
Μυρτώ Αρεταίου, Εύα Μωραΐτη, Κατερίνα Ντάλλα, Νατάσσα Μουσάδη, Κων/να Παπαδημάκη, Νανά Τρέβλια στο τραγούδι
Γιώργος Κωνσταντάκης, Λίζα Τσατσάκη στο σαξόφωνο
Ευγενική συμμετοχή των Χάρη Πανταζή και Νίκου Χατζησάκου στο μπάσο

 

Την Τρίτη 29/12 στις 17.00 και στις 19.00, θα παίξει η Santa Barbara Guitar Orchestra (σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας Αττικής)
Συμμετέχουν: Μαρία Αλτιπαρμάκη, Χρήστος Ανδριανός, Χρήστος Βερτσάνης, Τζένη Ζαφείρη, Γιάννης Καπαθανασιάδης, Κωνσταντίνα Καραμπετσάνη, Δημήτρης Νάτσος, Στέλιος Παναρίτης, Άγγελος Πίνας, Νικόλας Σαμαράς, Αναστασία Σταύρου, Μιχάλης Τσακίρογλου, Δημήτρης Τσάμπρας, Κατερίνα Τσιρογιάννη, Σταυρούλα Χαλκιά Σολίστ , Αχιλλέας Ακριτίδης και Σπύρος Κουκάκης στην κιθάρα, ηΣταυρούλα Μέντη στο βιολί, ο Μιχάλης Τασόπουλος στο πιάνο και ο Παναγιώτης Μάρκου στο κλαρινέτο. Διεύθυνση ορχήστρας Αλέξανδρος Παπαρίζος

 

Την Τετάρτη 30/12στις 17.00 και στις 19.00, θα παίξει η Τάξη συνόλων τζαζ του Δημήτρη Καλαντζή στο Ωδείο Αθηνών (σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Ωδείου Αθηνών)
Συμμετέχουν: Ραφαήλ Μελετέας, Χρήστος Παπαθανασίου, Λάζαρος Μπισμπίκης, Γαβριήλ Φαριλέκας, Κυριάκος Ορθοδόξου, Κωνσταντίνος Ζώτος στο πιάνο
Σεραφείμ Τουρίκας, Νίκος Αθανασιάδης, Γιώργος Παυλής, Πλούταρχος Τσουρής, Γιώργος Ποταμιάνος στα ντραμς
Μυρτώ Αρεταίου, Εύα Μωραΐτη, Κατερίνα Ντάλλα, Νατάσσα Μουσάδη, Κων/να Παπαδημάκη, Νανά Τρέβλια στο τραγούδι
Γιώργος Κωνσταντάκης, Λίζα Τσατσάκη στο σαξόφωνο
Ευγενική συμμετοχή των Χάρη Πανταζή και Νίκου Χατζησάκου στο μπάσο

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Καθημερινά 16:00 – 23:00
Σαββατοκύριακο και αργίες 11:00 – 23:00
Το παγοδρόμιο του Μεγάρου θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 10 € (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο)
Ιδιαίτερο μάθημα για αρχαρίους (διάρκειας 15 λεπτών): 10 €, χωρίς ραντεβού
Ιδιαίτερο μάθημα για αθλητές (διάρκειας 30 λεπτών): 15 €, με ραντεβού
Δυνατότητα αγοράς μηνιαίας κάρτας εισόδου για όλα τα παγοδρόμια της Ice Arena (80 €)

 

Πληροφορίες
210 7282333, 6940665707 και 6980602014
και στα www.megaron.gr και www.icearena.gr