Με παρόντα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρουσιάστηκε η συνεργασία του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Mercedes.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας Παναθηναϊκού Superfoods και Mercedes Benz στάθηκε στις ενέργειες που κάνουν αμφότεροι για το «Χαμόγελο του Παιδιού» -κι όχι μόνο…

Αναλυτικά η ομιλία του Δ. Γιαννακόπουλου:

«Εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ομίλου Γιαννακόπουλου, θα ήθελα να πω πως είναι πάρα πολύ μεγάλη η χαρά που η συνεργασία με τον πρωταθλητή στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και μη, Mercedes, παίρνει σάρκα και οστά. Είναι η δεύτερη συνεργασία που κάνουμε με τη Mercedes. Μετά τη ΒΙΑΝΕΞ και ο Παναθηναϊκός συνεργάζεται με τη Mercedes.

Όπως είπε και ο κύριος Καλήγερος, το πιο σημαντικό Κύπελλο, το πιο σημαντικό τρόπαιο, το πιο σημαντικό χαμόγελο είναι αυτό που μπορούμε και μοιράζουμε εκτός παρκέ. Καλά είναι και τα πρωταθλήματα, καλές είναι και οι κούπες, καλά και τα γρήγορα και ασφαλή αυτοκίνητα και συγχαρητήρια στη Mercedes για όλα τα αυτοκίνητα τα οποία παράγει, αλλά αυτή τη στιγμή όλος ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και λέει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό που κάνει η Mercedes Benz για το Χαμόγελο του Παιδιού. Το κάνουν κι άλλες εταιρείες κι εμείς σαν Παναθηναϊκός το κάνουμε, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι στη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους».