Όπως κατήγγειλαν στο Open TV, βρίσκονται εντός του καραβιού από τις 18:00 της Τετάρτης (9/1), οπότε κι εκδόθηκε απαγορευτικό απόπλου κι έκτοτε, παραμένουν στο πλοίο, χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση.

Οι άνθρωποι που περιμένουν την άρση του απαγορευτικού για να ταξιδέψουν στον προορισμό τους, επικοινώνησαν με το Open TV και παραπονέθηκαν ότι, αφενός δεν έχουν καμία ενημέρωση από την εταιρία, καθώς οι άνθρωποι το πλήρωμα τους ενημέρωσε για το ότι αν κατέβουν μπορεί να χάσουν το πλοίο, καθώς αναχωρεί χωρίς ειδοποίηση, αφετέρου, καταγγέλλουν τη συμπεριφορά της εταιρίας.

«Ούτε το wifi δεν μας έχουν ξεκλειδώσει να περάσει η ώρα μας» λένε οι επιβάτες και μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι «έχουμε φάει ένα… μηνιάτικο από χθες στα εστιατόρια και τα κυλικεία και δεν μας έχει προσφέρει η εταιρία ένα νερό»…

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών νοτιοδυτικών ανέμων που πνέουν στα πελάγη 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 10.

Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά Ραφήνα και Λαύριο, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται μόνο από τα συμβατικά και όχι από τα υδροπτέρυγα.

Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη Ζάκυνθος, Αγ.Μαρίνα -Νέα Στύρα και Καβάλα-Πρίνου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις η τροποποιήσεις δρομολογίων.