Με εμψυχώτρια  την ακριβή «Βέμπο» (Ακριβοπούλου) στο «γουναράδικο» ΕΡΤ, Καμένος, Παπάς, Τζανακόπουλος, Πολάκης… και λοιπά  «παιδιά της Ελλάδας παιδιά»  γράφουν νέο …έπος!    

Στην οροσειρά των …οχυρών  ΛΟΥΜΠΕΝ γράφεται το …έπος!   Το συνοδεύουν «πεο …φόρες» σημαίες  και  «ορχ …δάτοι»  παιάνες, με το μαέστρο Τσίπρα να δίνει τον τόνο φυσικά!

Συνεπαρμένος κι εγώ ακολουθώ την πανελλήνια μέθεξη αντλώντας από τις ρεματιές της χούντας.

Το γεγονός ότι ετούτα τα μειράκια(ανήλικα και ενήλικα βιολογικά), ανάμεσα στα περί προδοτών και προσκυνημένων, αμόλαγαν και διάφορα περί «χούντας», μου δίνει το δικαίωμα.

Σε όσους εξακολουθούν να μην αηδιάζουν με τον λούμπεν εσμό, που έφερε (με πέη και αρχ…δια συν τοις άλλοις) στη δημόσια σφαίρα τον απόλυτο ευτελισμό απευθύνομαι.

Για να πω πως η χούντα έκανε ό τι έκανε, αλλά σε τέτοια δημόσια ποταπότητα, αηδία και ξεπεσμό δεν κατρακύλησε ποτέ.

Στο, λόγ και εικόνας,  καταγραφόμενο ανά πάσα στιγμή παράδειγμα δημόσιου ήθους, ύφους, αισθητικής και εξουσιαστικής αναισθησίας αναφέρομαι.

Και σημειώνω πως ο τρόπος που, αυτό το παράδειγμα, υπονομεύει το μέλλον της δημοκρατίας-και της χώρας εν γένει, είναι ασύγκριτα πιο ύπουλος και θανατηφόρος από εκείνον των συνταγματαρχών. Είναι τελικά ο τρόπος που στρώνει χαλί-και μάλιστα περσικό, για πολύ χειρότερες χούντες.