Πορεία από το κέντρο του Μενιδίου με κατεύθυνση τον τοπικό σταθμό του προαστιακού, πραγματοποιούν κάτοικοι και φορείς της περιοχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης, Χρήστο Κασσαβό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκληματικότητα στην πόλη, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου μαθητή.

Oι κάτοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, για την οριστική επίλυση του προβλήματος, καθώς όλες οι προσπάθειες των αρμόδιων υπουργών απέβησαν άκαρπες.

Οι διαδηλωτές προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του σταθμού, ενώ αύριο το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αύριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των κατοίκων στις 18:00 έξω από το δημαρχείο του Μενιδίου, όπου με πούλμαν θα κατευθυνθούν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Έπειτα από λίγο στον τοπικό προαστιακό σταθμό ξεκίνησαν και επεισόδια των κατοίκων με την Αστυνομία. Οι διαδηλωτές πετούσαν πέτρες κατά δυνάμεων των ΜΑΤ οι οποίοι απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και κρότου-λάμψης.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν με ρίψεις μολότοφ από τους διαδηλωτές στην Οδό Αριστοτέλους μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας.