Η Marvel δημοσίευσε ένα βίντεο από τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου «Avengers: Infinity War», το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2018.

Τα γυρίσματα του «Infinity War» ξεκίνησαν στην Ατλάντα και στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε, βλέπουμε κάποιους από τους γνωστούς μας «εκδικητές» στο πλατό. Ο Robert Downey Jr, μαζί με τους Tom Hollland και Chris Pratt και μαζί με τους Joe και Anthony Russo, σκηνοθέτες της ταινίας, μιλάνε για την πρώτη μέρα και για το «Infinity War».

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Infinity War θα είναι το αποκορύφωμα του Marvel Cinematic Universe, το οποίο ξεκίνησε το 2008 με το Iron Man και μετά τις δύο ταινίες του Infinity War (2018, 2019), αναμένεται να αλλάξει, καθώς θα έχουμε νέους ήρωες και την πιθανή αποχώρηση αρκετών παλιών. Στο Infinity War οι Avengers θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Guardians of the Galaxy, αλλά και με αρκετούς ακόμα ήρωες της Marvel, για να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους μέχρι τώρα, τον Thanos.

Ο Kevin Feige, παραγωγός της ταινίας, λέει για τον Thanos: «O Thanos μας δείχνει γιατί είναι ο μεγαλύτερος, ο καλύτερος, ο πιο κακός εχθρός που έχουμε δει ποτέ μας. Είναι ο πιο τρομακτικός εχθρός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι Εκδικητές». Για την ώρα έχει επιβεβαιωθεί πως στο Infinity War θα εμφανιστούν όλοι οι ήρωες που έχομε δει μέχρι τώρα στις ταινίες του MCU, όπως οι: Avengers, Guardians of the Galaxy, Dr.Strange, Black Panther, Ant – Man, Spiderman και πολλοί άλλοι, ενώ θα κάνουν το ντεμπούτο τους και νέοι ήρωες όπως η Captain Marvel (Brie Larson).

Η ταινία θα βγει σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2018. Δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσε η Marvel: