Τη φόρμουλα με την οποία ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Βραζιλιάνο στοπερ φαίνεται πως βρήκαν στην Τούμπα.

Μολονότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ για τριετές συμβόλαιο, οι Θεσσαλονικείς παίζουν τα ρέστα τους με στόχο να κάνουν την απόλυτη ανατροπή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έριξε στο τραπέζι πρόταση δανεισμού του Βραζιλιάνου στόπερ μέχρι το καλοκαίρι από την στιγμή που ο Μολέδο δεν κάνει πίσω και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Δηλαδή εφόσον θέλει ο παίκτης να γυρίσει στην Βραζιλία και να τηρήσει το λόγο του απέναντι στην Ιντερνασιονάλ να το πράξει μόλις τελειώσει η σεζόν!

Στο σημερινό ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού προέκυψε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για δανεισμό του Μολέδο. Επιπλέον στο deal υπάρχει και ο δανεισμός των Κάτσε, Κωνσταντινίδη έως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Από πλευράς των «πράσινων» δεν επιβεβαιώνουν το deal ωστόσο.

Το θέμα θα τελειώσει εάν και εφόσον ο Βραζιλιάνος συμφωνήσει στο δανεισμό του. Τις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα βγει λευκός καπνός!

Παναθηναϊκός: «Καμία συμφωνία με ΠΑΟΚ για Μολέντο»

Μπορεί από τη Θεσσαλονίκη να βγαίνει προς τα έξω ότι ο Παναθηναϊκος και ο ΠΑΟΚ συμφώνησαν σε όλα για τον δανεισμό του Ροντρίγκο Μολέδο, όμως, επισήμως, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την πράσινη ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικά, από το τριφύλλι τονίζουν: «Με τον ΠΑΟΚ έγινε μια συζήτηση για τον Μολέντο. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία αυτή τη στιγμή».