Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από τη επερχόμενη ταινία «The Lost City of Z», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Charlie Hunnam, Robert Pattinson και Tom Holland. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του David Grann.

Το «The Lost City of Z» μας μεταφέρει στα βάθη του Αμαζονίου, όπου θα παρακολουθήσουμε την περιπέτεια του Βρετανού εξερευνητή Percy Fawcett. Ο Fawcett έκανε αρκετές προσπάθειες να βρει τη χαμένη πόλη Z, στον Αμαζόνιο, πριν τελικά εξαφανιστεί μαζί με το γιο του, το 1925. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του David Grann (βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα). Όπου έχει προβληθεί για την ώρα η ταινία, έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο James Gray, ενώ στην ταινία παίζουν οι Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland, Angus Macfadyen, John Sackville, κ.ά. Το «The Lost City of Z» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2017 στην Αμερική, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου. Στη χώρα μας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Δείτε εδώ το νέο trailer: