Η STX Entertainment δημοσίευσε ένα νέο trailer, από την επερχόμενη ταινία του James Ponsoldt, «The Circle», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Tom Hanks, Emma Watson και John Boyega.

Το «The Circle» είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Dave Egger. Πρόκειται για μια ταινία που αφορά τη σύγχρονη πραγματικότητά μας και είναι τοποθετημένη σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ενώ μπορεί να μας βάλει σε αρκετές σκέψεις για το σήμερα, καθώς οι παραλληλισμοί είναι εμφανείς.

Για την υπόθεση γνωρίζουμε: η Mae (Emma Watson) προσλαμβάνεται να δουλέψει στον πιο ισχυρό τεχνολογικό κολοσσό στον κόσμο, βλέπει μια ευκαιρία ζωής. Όμως σύντομα ο ιδρυτής της εταιρείας, Eamon Bailey (Tom Hanks), θα την ενθαρρύνει να συμμετάσχει σε ένα πείραμα που βρίσκεται στα όρια της ιδιωτικής ζωής, της ηθικής και της ατομικής ελευθερίας και δεν θα αργήσει να διαπιστώσει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Η κάθε απόφασή της ξεκινά να έχει πραγματικές επιπτώσεις και να επηρεάζει τις ζωές και το μέλλον των φίλων της, της οικογένειάς της και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Στο «The Circle» πρωταγωνιστούν οι: Emma Watson (Harry Potter, Beauty and the Beast), John Boyega (Star Wars: The Force Awakens, Attack the Block), Patton Oswalt (Ratatouille, Marvel’s Agents of SHIELD), Bill Paxton (Edge of Tomorrow, Big Love), Karen Gillan (Doctor Who, Guardians of the Galaxy), Ellar Coltrane (Boyhood, Fast Food Nation) και ο πολυβραβευμένος Tom Hanks. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο James Ponsoldt.

Το «The Circle» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου.

Δείτε εδώ το νέο trailer: