Η 20th Century Fox δημοσίευσε μια νέα αφίσα και ένα νέο trailer, από την πολυαναμενόμενη ταινία του Ridley Scott «Alien Covenant».

Το νέο trailer μάς δείχνει αρκετές νέες σκηνές, ενώ παίρνουμε και μια γερή γεύση από τα Aliens. Στο νέο κεφάλαιο στο σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος ο Scott παρακολουθούμε το πλήρωμα του διαστημοπλοίου Covenant να ανακαλύπτει στην άκρη του γαλαξία έναν πλανήτη (ο πλανήτης στον οποίο εξελίχθηκαν τα γεγονότα του «Prometheus») στον οποίο νομίζουν πως βρήκαν τον παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα θα ανακαλύψουν μια απειλή πέρα από τη φαντασία τους.

Το «Alien: Covenant» είναι η 6η ταινία του franchise, ενώ χρονολογικά τοποθετείται πριν από το «Alien» και μετά το «Prometheus». Σύμφωνα με τον Scott, η ταινία θα απαντά στα ερωτήματα που άφηνε το «Prometheus», ενώ η ταινία εξελίσσεται μια δεκαετία μετά.

Πρωταγωνιστούν οι Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England και Benjamin Rigby, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jack Paglen και Michael Green.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Μαΐου 2017.

Δείτε εδώ το νέο trailer: