Στην εποχή της ψηφιοποίησες, η προστασία των πολιτών θα πρέπει να επεκταθεί και στην αποτροπή εγκλημάτων, που σχετίζονται με τα τηλέφωνα, τα κομπιούτερ, και γενικά με τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

Αποδεικνύεται πολύ εύκολο, κάποιος η κάποια, που έχει σχετικές γνώσεις, να μπορεί να κάνει κατάχρηση αυτών και να παρεμβαίνει σε ξένα τηλέφωνα η κομπιούτερς.

Ετσι, για διάφορους λόγους, ενεργώντας άμεσα η για λογαριασμό άλλων. Όπως και να έχει, πάντως αυτές οι αυθαίρετες και χωρίς δικαίωμα, παρεμβάσεις προκαλούν κακό, μικρό, η μεγάλο. Ταυτόχρονα, εμποδίζουν την έκφραση, την επικοινωνία, την εργασία, ανάλογα.

Επίσης, περιορίζουν την ατομική ελευθερία, και δημιουργούν άσχημες καταστάσεις Αυτές οι αυθαίρετες παρεμβάσεις έχουν ως βάση την κατάχρηση εξουσίας. ‘Οποια εξουσία διαθέτει αυτός, η αυτή που παρεμβαίνει, περιορισμένη, η όχι,. . Αρκεί να βρίσκεται σε κάποια σχετική θέση, η, απλά, να έχει αποκτήσει ως επαγγελματίας, η ως ιδιώτης τις απαραίτητες γνώσεις.

Οι ενέργειες που προέρχονται από κατάχρηση μικρής η μεγάλης εξουσίας, μπορεί να φθάσουν, ακόμη και σε εγκλήματα. Τα λεγόμενα, όπως ακούγονται, λευκά εγκλήματα. Κάνουν τη δουλειά τους διότι εκδικούνται κάποιον, η κάποια, επειδή δεν έκανε αυτό που θέλουν, επειδή φθονούν, επειδή θέλουν να τον, η την ελέγχουν, η γιατί έχουν μάθει να μειώνουν για να αναδεικνύονται, η γιατί χαίρονται προκαλώντας κακό σε συγκεκριμένο ‘άτομο, ή σε οικείους του, η και για άλλους, άγνωστους λόγους.

Καθαρά και με άνεση κάνουν τη δουλεία τους, χωρίς κανείς να τους βλέπει, να τους αντιλαμβάνεται, έως ότου ερευνηθεί η περίπτωση. Παραμένουν, κατά τα άλλα, κύριοι η κυρίες.

Από αυτά, οι πολίτες θα πρέπει να προστατεύονται, όπως συμβαίνει και με τις περιπτώσεις που δε σχετίζονται με την ψηφιακή οικονομία.Το να καταφεύγουν οι πολίτες σε μια υπηρεσία, σχετική, όσο καλή και να είναι αυτή, που υπάρχει, δεν αρκεί πάντα, γιατί το κακό έχει γίνει. Η, γιατί μια σχετική περίπτωση, μπορεί να οφείλεται σε βλάβη, και τότε,γιατί να απασχοληθεί ανθρώπινο δυναμικό χωρίς λόγο;

Τα μέτρα, που πραγματικά θα ήταν ευεργετικά για τους πολίτες, σχετικά με τις περιπτώσεις αυτές, είναι τα μέτρα αποτροπής. Να εμποδίζονται οι επιθυμίες αυτών που παρεμβαίνουν, μερικές φορές, μάλιστα με υπερηφάνεια, γιατί μπορούν να ελέγχουν τη ζωή άλλων, όποιων και όποτε θέλουν, ενώ δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα.

Αφορμή για τη σχετική ανάρτηση’ είναι το γεγονός, ότι σήμερα, επί ώρες προσπαθούσα να γράψω στο κομπιούτερ, και με αδικαιολόγητα, όσο μου επιτρέπεται να εκτιμήσω εμπόδια, τα κείμενα έσβηναν, η το κομπιούτερ έμενε αδρανές.

Αυτό, βέβαια, δε θα αρκούσε να κάνω αυτές τις σκέψεις που έγραψα, αν τα σχετικά εμπόδια παρουσιάζονταν, μόνο σε μένα, η, ήταν σπάνια. Δεν είναι, όμως, και όταν μερικοί φίλοι με παρατηρούν γιατί, αφού μπορώ και έχω θέματα και οι πληροφορίες που δίνω με το Βlog αυτό είναι δωρεάν, γιατί δε τα δημοσιεύω, να μαθαίνουν, όσοι ενδιαφέρονται, απαντώ, απλά: Εμποδίζομαι.

Ωστόσο, ανθρώπινο, σωστό, παραγωγικό, δίκαιο και δείγμα μιας κοινωνίας που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, που προστατεύει τους πολίτες είναι η εφαρμογή μέτρων. που αποτρέπουν τέτοιες, παράνομες δραστηριότητες.

Πηγή: Blog:marina anastas.kourbela